marți, 22 martie 2016

Sala pt. nunti Timisoara

Restaurantul La Rousse

Sala pt. nunti Timisoara de pe raza orasului Timisoara te intampina cu scopul de a programa evenimentul anului. Restaurant LA ROUSSE detine 3 locuri de rezervat la botezuri, in functie de cata lume invitati, dispunem de sala 2 care are cuprins in oferte: de la amenajarea de sala pana la gatirea mancarurilor pe durata evenimentului incluzand si servirea dvs. Frecvent clientii nostrii ne cauta pt. sala de inchiriat Timisoara, informandu-se prin alti membri ai familiei care ori au pregatit petreceri in genul chefuri ale corporatiilor sau zile onomastice, la al nostru restaurant fiind multumiti, sau avand referinta despre restaurant de pe aplicatii de telefon.

Ai domiciliul nu departe de Strada Johann Wolf din Timisoara? Atunci e perfect, intrucat sala LA ROUSSE se afla in vecinatatea casei tale.

Daca va planuiti sa alegeti o sala pentru nunti, puteti rezerva localul la-rousse.ro , aci avem costul de invitat care este la tariful de 185 RON, costul difera in functie de continutul meniului, un meniu solicitat de clientii restaurantului este "Special".


La Rousse sala pt. nunta

Reamintindu-va ca ne aflam in orasul Timisoara, acesta este un alt beneficiu de voi daca v-ati gandit sa tineti nunta in Pizzeria La Rousse Timisoara si aveti invitati veniti din orasul Moldovita sau de prin judete diferite de ca adeseori diferite spatii de nunta is extravilan, is nu de putine ori foarte greu de localizat, iar anumite neamuri ori musafiri sa tina cont de acest punct cand cauta dupa de evenimente .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu